Banja

Manastir
Prijatelji sajta


Zapadna Srbija


Oglasi
Turizam i ugostiteljstvo

Pribojska BanjaHotel Banja posluje u sklopu stacionara Centar za rehabilitaciju K.B.C Užice. Podeljen je na hotelski i stacionarni deo. U stacionarnom delu su odeljenja za fizikalnu terapiju, hidroterapiju, laser i magnetnu terapiju. U sklopu hotelskog kompleksa su i bazeni sa protočnom termalnom vodom. Kapacitet hotela je 35 soba sa ukupno 100 ležaja.
Kontakt telefon hotela kao i ostale važne brojeve telefona možete pogledati ovde.

Pribojska BanjaNedaleko od centra Banje, izdvojeno od naseljenog dela, nalazi se i prelepo etno-selo "Gaj". U okviru etno-sela postoje zasebne drvene kućice sa sobama s kupatilom i terasom, koje se mogu iznajmiti, dok je u središnjem delu sela restoran domaće kuhinje.

Posetiocima je na raspolaganju veliki broj privatnih smeštaja u skoro svim domaćinstvima koja se nalaze u blizini centra Banje. Najbolje od tih smeštaja možete pogledati na stranici smeštaj u Pribojskoj Banji.

Sve informacije o turistickoj ponudi Banje kod Priboja mogu se dobiti u Turističko-informativnom centru koji se nalazi u blizini RH Centra "Banja" i posluje u okviru Turističke organizacije Priboj.